NORDENS STÖRSTA EVENT
FÖR POPULÄRKULTUR

Med anledning av det fortsatt rådande läget kring Coronaviruset (Covid-19) har vi behövt ta det tråkiga beslutet att flytta fram Comic Con Göteborg, allt för att kunna arrangera ett så säkert och högklassigt event som möjligt. Den glada nyheten är att vi har ett nytt datum och ser fram emot att kunna leverera ett sprudlande event i vårsolen! Det nya datumet blir den 8 – 9 maj 2021. 

Har du redan köpt biljett? Håll i din biljett och börja peppa! Biljetten kommer du per automatik kunna nyttja den vid det nya datumet. Läs mer här.

Comic Con kommer tillbaka!

Förra årets stora succé Comic Con kommer tillbaka till Göteborg 8-9 maj 2021. 2019 besökte 15 000 glada personer oss, nästa år är vi tillbaka ännu större och bättre. På Comic Con kan du uppleva aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa aktuella skådisar, serietecknare och digitala kreatörer. Ta del av cosplay i världsklass eller spela nya spel före alla andra. Comic Con är en magisk upplevelse för både stora och små.

DIN säkerhet VÅRT fokus

Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin.
Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer.

Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet.
Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär.
Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.

UPPLEV DET HÄR PÅ COMIC CON
STAY IN THE LOOP!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för stenkoll på vad vi sysslar med under året. Bli först med att veta vilka kändisar som kommer, workshops som planeras och gäster som bjuds in!

PARTNERS & SPONSORER
sf bokhandeln
asmodee
Scroll to Top