Flera indie spelbolag på plats med Game Incubator

Game Incubator har hjälpt till att starta över 100 spelföretag. På Comic Con Göteborg är ett tiotal av dem på plats och visar upp sina spel. Hos Game Incubator får du också möjligheten att testa om din spelidé håller. Så går du runt och bär på en idé, pitcha den för coacherna hos Game Incubator! Bokning för coachning sker i The Game Incubators monter. Tid 20 minuter per ide och person.

Några av utställande start-ups:

Carry Castle

Träffa galna indie utvecklare från Carry Castle som tror AI och machine learning kommer lösa alla våra problem eller förgöra oss, de satsar i alla fall på att bekämpa mänskligheten. Det göteborgsbaserade företaget utvecklar egna neurala nätverk för att styra monster på ett lite extra läskigt sätt och måla världen, sedd från en artificiell intelligens synvinkel.

Spelet i fråga heter Source of Madness där man slåss mot generade fysikdrivna monster i ett lovecraft-inspirerat universum.

Hiber World

HiberWorld is a unique web based game creation and social gaming platform where people of all ages can design their own games without the need to code and play games created by other users. At Comic Con HiberWorld will be giving all visitors a sneak peak of its new game creation engine.

Strobophagia

Sign up for our Newsletter