Serietecknarparet Yehuda och Maya Devir gäster på Comic Con

Yehuda och Maya Devir är serietecknarparet som har tagit internet med storm med sin högst relaterbara webserie One of Those Days. Nu kommer det gifta israeliska paret till Comic Con Göteborg!

One of those days är en humoristisk serie som beskriver verkliga ögonblick från Yehuda och Mayas äktenskap på ett roligt och igenkännande sätt. Framgången med serien har gjort paret till kändisar, och idag följer över 5 miljoner personer Yehudas konto på Instagram.

Träffa Yehuda och Maya Devir på Comic Con

Nu kan du träffa succéparet på Comic Con Göteborg hela helgen 9-10 maj. De kommer ha en egen monter där man kan träffa dem, ta bilder med dem och köpa deras produkter. De kommer också ha en frågepanel på vår större scen, och intervjuas på Heroes Talk. Allt du behöver för att träffa Yehuda och Maya är en inträdesbiljett till Comic Con Göteborg.

Sign up for our Newsletter