Scott Koblish, Dave Johnson, Gene Ha och Carlos Pacheco årets gäster i Comic Village

Scott Koblish Deadpool

Träffa serietecknare från Marvel och DC

Under Comic Con Göteborg kommer du kunna besöka området Comic Village där du kan träffa och hänga med kända serietecknare. Där kommer du dessutom kunna köpa deras konst. Vi är glada att nu kunna presentera fyra popluära comic artist till Comic Village med bakgrund från till exempel Marvel, DC Comics och Disney – Scott Koblish, Dave Johnson, Gene Ha och Carlos Pacheco. 

Live drawings och episka drawing battles

Förutom skönt häng i Comic Village deltar alla serietecknare i frågepaneler. Dessutom står de för ett av de absolut mest populära inslagen på Heroes Talk – live drawings! Kom för att se ett riktigt proffs i arbete. Det enda som toppar den höjdpunkten är när vi låter två tecknare utmana varandra i live drawing battles. Missa inte! 

Sign up for our Newsletter