Retrospelsmässan fyller över 1200 kvm med episka spelupplevelser

Retrospelsmässan tar med massa spel från 70-talet till nutid och fyller Gaming Zone

Oavsett om du har en förkärlek till äldre generationers TV- och datorspel eller bara är intresserad av en skön nostalgitripp så får du inte missa Gaming Zone powered by Retrospelsmässan på Comic Con Göteborg. I vår Gaming Zone kan du prova allt möjligt som funnits i spelväg från 70-talet och fram till nutid.

Vinn priser i Retrospelsmässans tävlingar!

Du kan inte bara testa mängder av äldre konsoler och datorer i Gaming Zone, du kan även delta i roliga speltävlingar med fina priser. Passa på att utmana dig själv och andra samtidigt som du har riktigt kul!

I Gaming Zone kommer du kunna testa massa grymma spel och aktiviteter som tex Console History, Japanese Otaku, Arcade Experience och Pinball Mania! 

Sign up for our Newsletter

Scroll to Top