Felicia Day, “Queen of the Geeks”, är vår första Special Guest till Comic Con

Felicia Day

Felicia Day, känd från bland annat The Guild och Supernatural, kommer till Comic Con!

Felicia Day har varit med i många TV-program och filmer, till exempel Supernatural, SyFy-serien Eureka och den kultförklarade TV-serien Buffy och vampyrerna. Det Felicia är mest känd för är dock sitt arbete i webbvideo-världen. Hon medverkade i Joss Whedons internetmusikal Dr. Horrible’s Sing-Along Blog  och hon skapade och spelade huvudrollen i hitwebserien The Guild. Felicia är dessutom creative chief officer för sitt produktionsföretag Knights of Good, som producerade webbserien Dragon Age: Redemption och YouTube-kanalen Geek & Sundry.

Utöver allt det här är Felicia Day även en känd författare och gav 2019 ut boken Embrace Your Weird: Face Your Fears and Unleash Creativity. 

Träffa Felicia Day på Comic Con - föreviga mötet med ett foto eller en autograf!

Vi är otroligt glada att välkomna Felica Day till Comic Con Göteborg 9-10 maj. Under helgen kommer du ha chansen att få Felicias autograf och föreviga stunden med ett foto tillsammans med Felicia. Läs mer om fotosessionerna här och autografsessionerna här

Sign up for our Newsletter