Nytt datum för Comic Con Göteborg

nytt datum

Fira Halloween på Comic Con Göteborg - nytt datum 31 okt - 1 nov 2020!

För ett tag sen beslutade vi att flytta fram Comic Con Göteborg med anledning av det rådande läget kring Coronaviruset (Covid-19). Nu kan vi glatt informera om att vi kommer tillbaka med ett grymt event i höst. Det nya datumet är 31 okt -1 nov 2020, samma helg som festliga Halloween!

Köp billigare biljett nu! 
Vi har öppnat upp biljettförsäljningen igen. Nu kan du köpa Early Bird-biljetter till billigare pris – passa på att göra en bra deal innan priset höjs. Köp din biljett här

Information till dig som redan köpt biljett

Håll i din biljett! Biljetten kommer du per automatik kunna nyttja den vid det nya datumet 31 okt – 1 nov. Har du köpt en lördagsbiljett kommer den vara giltig lördag 31 okt. Har du köpt en söndagsbiljett kommer den vara giltig söndag 1 nov. Weekend- och Artist Alley-biljetter gäller 31 okt – 1 nov. 

Vi är också glada att kunna informera om att vår Special Guest Felicia Day hänger med oss till det nya datumet! Det innebär att köpta foto- och autografbiljetter till Felicia Day är giltiga till den dag du köpt.

Vill du göra ett återköp? 
Har du inte möjlighet att komma det nya datumet är du välkommen att göra ett återköp. Detta möjligt via Ticketmasters formulär till och med 30 april 2020.

Innehållet på Comic Con Göteborg

Comic Con Göteborg under Halloween kommer vara lika magiskt som det låter. Till exempel är vi superglada att vår Special Guest Felicia Day hänger med oss till det nya datumet! Även serietecknare som Yehuda och Maya Devir och Dave Johnson kommer med oss, deltagarna i Fan Village och Playground likaså, över 50 utställare, våra coola youtubers, Artist Alley-kreatörerna.. ja nästan alla kommer vara med och skapa magi på eventet i höst!

Tyvärr har serietecknarna Scott Koblish och Gene Ha avbokat, och det blir tyvärr lite för sent att hålla kvalet till Cosplay-SM 2021 i oktober. Mer information om vilken cosplay-tävling som ersätter kommer inom kort.

Sign up for our Newsletter