Comic Con Göteborg får nytt datum

comic con gbg

Upplev Comic Con Göteborg i vårsolen
- nytt datum 8 - 9 maj 2021!

Med anledning av det fortsatt rådande läget kring Coronaviruset (Covid-19) har vi behövt ta det tråkiga beslutet att flytta fram Comic Con Göteborg, allt för att kunna arrangera ett så säkert och högklassigt event som möjligt.

Den glada nyheten är att vi har ett nytt datum och ser fram emot att kunna leverera ett sprudlande event i vårsolen! Det nya datumet blir den 8 – 9 maj 2021, vilket ger oss mycket tid att planera ett ännu bättre event som du absolut inte vill missa! 

Köp biljett nu! 
Biljettförsäljningen är öppen. Köp din biljett nu och börja peppa för ett fantastiskt Comic Con Göteborg 2021! Köp din biljett här

Information till dig som redan köpt biljett

Håll i din biljett! Biljetten kommer du per automatik kunna nyttja den vid det nya datumet 8 – 9 maj 2021. Har du köpt en lördagsbiljett kommer den vara giltig lördag 8 maj. Har du köpt en söndagsbiljett kommer den vara giltig söndag 9 maj. Weekend- och Artist Alley-biljetter gäller 8 – 9 maj. 

Vi är också glada att kunna informera om att vår Special Guest Felicia Day hänger med oss till det nya datumet! Det innebär att köpta foto- och autografbiljetter till Felicia Day är giltiga till den dag du köpt.

Vill du göra ett återköp? 
Har du inte möjlighet att komma det nya datumet är du välkommen att göra ett återköp. Detta möjligt via Ticketmasters formulär till och med 20 september 2020.

Innehållet på Comic Con Göteborg

Comic Con Göteborg i vår kommer vara lika magiskt som det låter. Till exempel är vi superglada att vår Special Guest Felicia Day hänger med oss till det nya datumet! De flesta deltagarna i Playground, över 50 utställare, våra coola youtubers, Artist Alley-kreatörerna… Ja nästan alla kommer vara med och skapa magi på eventet i vår!

Håll utkik i våra social medier och på hemsidan för att hålla er uppdaterade på allt grymt innehåll som kommer till Comic Con Göteborg!

Sign up for our Newsletter

Scroll to Top