Comic Con Göteborg ställs in

comic con

Comic Con Göteborg ställs in

Det är med tunga hjärtan vi måste informera om att Comic Con Göteborg är inställt. Vi är mycket ledsna över att behöva ta det här oerhört tråkiga beslutet, men säkerheten hos våra besökare och personal kommer alltid vara vår främsta prioritet.

Med anledning av det fortsatt rådande läget kring Coronaviruset var det här beslutet tyvärr oundvikligt. Comic Con Göteborg 2019 var en magisk upplevelse och vi längtade så mycket efter att få genomföra ett minst lika magiskt event i Göteborg igen. Just nu kan vi inte svara på när vi kommer att ses igen, men vi hoppas det blir snart. 

Information till dig som köpt biljett

Vi erbjuder dig som köpt biljett till Comic Con Göteborg tre olika alternativ: 

  • Gör ett återköp på din biljett. Detta är möjligt via Ticketmasters formulär till och med 31 mars 2021. 
  • Byt din biljett till en motsvarande Comic Con Stockholm-biljett utan extra kostnad. Har du tex köpt en weekendbiljett till Göteborg får du en weekendbiljett till Stockholm. Har du köpt en dagsbiljett kan du byta den till valfri dagsbiljett i Stockholm. Comic Con Stockholm sker den 5-7 november 2021.

    För att byta biljett fyller du i detta formulär. Längst ner under Övrig information anger du vad du vill byta till.

  • Be a hero – skänk pengarna för din biljett till oss på Comic Con för att stötta vår fortsatta existens. Vi är oerhört tacksamma för allt stöd vi kan få för att fortsatt kunna arrangera Comic Con i Sverige. Väljer du att stötta oss behöver du inte göra något val, utan pengarna kommer automatiskt till oss efter slutdatumet för återköp som är den 31 mars 2021. 

Slutdatum att göra ditt val är 31 mars 2021. Efter 31 mars kommer du per automatik att skänka pengarna för din köpta biljett till Comic Con. Har du inte gjort ett aktivt val innan slutdatumet så accepterar du att pengarna skänks till oss på Comic Con och stöttar därmed vår fortsatta existens. 

Har du köpt en autograf- eller fotobiljett med Felicia Day?

Vi återköper alla autograf- och fotobiljetter till Felicia Day automatiskt. Du behöver alltså inte göra något alls för att få dina pengar återbetalda. För frågor angående återbetalningsmetod hänvisar vi till Ticketmaster. 

HAR DU KÖPT EN ARTIST ALLEY BILJETT?

Vi återköper alla artist alley-biljetter automatiskt. Du behöver alltså inte göra något alls för att få dina pengar återbetalda. För frågor angående återbetalningsmetod hänvisar vi till Ticketmaster. 

Sign up for our Newsletter

Scroll to Top