Artist alley

BESÖK DET KREATIVA NÄSTET ARTIST ALLEY

Kom och strosa, mingla och shoppa i det kreativa nästet Artist Alley! Här håller självständiga konstnärer inom olika områden till. Artist Alley är ett av de mest uppskattade områdena på Comic Con och ett måste för varje nyfiken besökare. Träffa serietecknare, illustratörer, författare och andra kreatörer som ställer ut och säljer sina verk. Här hittar du enkelt unika föremål, till dig själv eller kanske en fin present till någon du tycker om.

UTSTÄLLARE

Vi presenterar stolt årets Artist Alley utställare på Comic Con Göteborg! I år har vi en härlig blandning av serietecknare, författare och mangatecknare. Vi uppdaterar listan kontinuerligt!

Ewa Broberg

EWA BROBERG

Ewa Broberg är författare och driver det egna förlaget Marwa. Hon skriver dystopier och hennes böcker har kallats ”en nordisk Divergent” och jämfört med Hungerspelen. I samband med Comic Con släpper hon den tredje och sista delen, Förgörarna, i trilogin Friskyttarna. I montern hittar du även skräck och spänningslitteratur från förlagets övriga utgivning.

Patrik Magnerius

PATRIK MAGNERIUS

Crannog är en ny svensk tecknad fantasyserie i tolv delar. För den som gillar till exempel Conan the Barbarian eller Critical Role så är detta en serie att följa. Skaparen, Patrik Magnerius, säljer signerade böcker under hela mässan. Man kan även införskaffa exemplar med unika, handgjorda teckningar i!

Pichler

CRISTOFFER PICHLER

Historisk fantasy med fokus på intriger, äventyr och maktkamp är vad som erbjuds i Pichlers fantasytrilogi. Två världar kolliderar, med äregiriga individer som kämpar mot konfliktundvikande. Vilken sida har egentligen rätt?

hans m hirschi

HANS M HIRSCHI

Hans M Hirschis författarskap belyser realistiska HBTQ+ erfarenheter, med trovärdiga karaktärer och miljöer som är förankrade i och hämtade från olika kulturer och världsdelar. Hans skriver i olika genrer, inklusive science-fiction och fantasy. Både hans sci-fi bok “Willem of the Tafel” och fantasy-serien “The Golden One” är inspirerade av miljöproblemen vi brottas med.

martin Brusin

DRAGONNIAR

Dragonniar, a freelancer mangaka from Sweden with a huge fascination of dragons.  So big that he is actually working on his own written and drawn high fantasy dragon manga, that is called The Legendary Annurin.

monika mikucka

MONIKA MIKUCKA

En spelgrafiker/illustratör som tycker om att dricka mycket te, men även skapa söta merch, stickers, fanziner och även illustrera mytologiska teman. Jag kommer även ta emot commissions på plats men även sälja originalverk! Jag har även fått äran att skapa årets Comic Con Heroes poster, vill ni ha det signerat så finns den möjligheten!

För att ställa ut i vår Artist Alley behöver du köpa en Artist Alley biljett. En biljett kostar 1500 kronor. I biljetten ingår inträde för en person alla dagar samt garanterad plats i vår Artist Alley med bord (1,1 x 0,6m) och stol. Observera att vi endast släpper ett begränsat antal biljetter. 

Om du är en kreatör som skapar något i Comic Con tema så är du välkommen att boka ett bord i Artist Alley. Här samsas serieskapare med illustratörer, silversmeder, författare med flera.

Givetvis måste det du säljer vara lagligt och din business måste följa svensk lag. Om du vill sälja något med vuxen karaktär, vapen eller mat har vi särskilda restriktioner. Vi rekommenderar då att du kontaktar oss för att höra vad som gäller.

biljetten ingår inträde för en person alla dagar samt garanterad plats i vår Artist Alley med bord (1,1 x 0,6m) och en stol.

Du kommer också bli presenterad på Comic Con Göteborgs hemsida med bild och infotext.

Nej. Du kommer få ett bord på plats som är 1,1 x 0,6 m

Ja, det går bra. Men ni behöver köpa en extra inträdesbiljett och ha med en egen extra stol.

Deltagarna får välja bord när de kommer för att sätta upp. De är alltså inte numrerade utan först till kvarn gäller.

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON

Scroll to Top