Autografer

Hur gör jag för att få en autograf?

Kommer din favoritskådis till vårt event? Se till att föreviga stunden med en autograf! Våra specialinbjudna gäster går alla att få en autograf av. Läs nedan hur du går tillväga för få en autograf med din idol.

Köp en entrébiljett till Comic Con Göteborg

För möjligheten att få en autograf av våra gäster behöver du en entrébiljett till Comic Con Göteborg. Vi säljer våra biljetter via Ticketmaster.

KÖP TILL EN AUTOGRAFBILJETT

För att få en autograf av din hjälte behöver du förutom en inträdesbiljett, också köpa en autografbiljett. För att vara säker på att få en autograf rekommenderar vi att du köper din biljett i förköp via Ticketmaster. Du väljer vilken dag och vilken tid du vill ha din autograf. Biljetten gäller bara under denna specifika session. Om det finns biljetter kvar kan man även köpa sin biljett på plats, men antalet biljetter är begränsat, så vänta inte för länge!

AUTOGRAFEN FÅR DU I SPECIAL GUEST AREA

När tiden för din autograf börjar närma sig – bege dig till Special Guest Area! Ställ dig i kön som leder till just den kändisen som du nu ska träffa. Har du en VIP-biljett finns en särskild ingång.

VAD FÅR JAG AUTOGRAFEN PÅ?

Alla gäster har ett urval av foton tillgängliga för dig att välja bland. Priset för en autograf inkluderar ett valfritt foto som de signerar på. Du kan även ta med något hemifrån till autografen, men kostnaden är densamma. 

NÄR KAN JAG FÅ MIN AUTOGRAF?

När du köper din autografbiljett väljer du dag och tid för autografen. Det är sedan viktigt att du håller den tiden, biljetten du köpt är bara giltig under den specifika tiden som du valt.

FAQ

Tyvärr händer det att våra gäster tvingas ställa in sitt besök hos oss. Vi kan tyvärr inte återbetala entrébiljetter, däremot kan du få dina pengar tillbaka för autografbiljetten. Vanligtvis får du info om hur du går tillväga från Ticketmaster. Annars kan du kontakta oss.

Priset på en autograf av gästerna varierar. Kolla på gästens profil för mer information. 

För att vara säker på att du får en autograf av din favoritkändis rekommenderar vi att du köper din biljett i förköp online. Det går att köpa biljett på plats, men vi kan inte garantera att det finns biljetter kvar.

När du köper din autografbiljett väljer du dag och tid. Det är viktigt att du håller tiden, biljetten är bara giltig under tiden som du valt.

Alla gäster har ett urval av foton tillgängliga för dig att välja bland. Priset för en autograf inkluderar ett valfritt foto som de signerar på. Du kan även ta med något hemifrån till autografen, men kostnaden är densamma. 

Upplev det här på Comic Con

Scroll to Top