UPPLEV COMIC CON

Vi har arrangerat Comic Con sedan 2014 och skapat oförglömliga minnen för tiotusentals små och stora fans i Malmö, Köpenhamn, Stockholm och för första gången i Göteborg 2019. Premiären i Göteborg lockade 15 000 glada besökare. Efter den succén såg vi mer än nånsin fram emot att återvända till västkusten våren 2020. På grund av pandemin fick vi tyvärr flytta fram eventet till våren 2021, och med anledning av det fortsatt extremt osäkra läget i Sverige och världen har tvingades vi ställa in även den upplagan. Något nytt datum är inte satt, men vi hoppas på att få träffa våra fans i Göteborg snart igen. Comic Con Stockholm är planerat att gå den 5-7 november 2021. 

Varje år bjuder vi in några av de mest efterfrågade skådespelarna från populära TV-serier och filmer. Vi har bland annat gästats av Mads Mikkelsen, Cobie Smulders, Pamela Anderson, Gaten Matarazzo och Kristofer Hivju.

I maj 2019 öppnades för första gången dörrarna till Comic Con i Göteborg. Över 15 000 glada besökare tog del av eventet. 

Över åren har stora spelbolag som Nintendo och Playstation visat nya spel. HBO Nordic, FOX och SF Studios är bara några exempel på utställare från film och TV. Serieförlag som Bonnier och Fria Ligan brukar delta plus skolor, merch-försäljare och annat kul.

På våra fyra scener kan du delta i frågepaneler med kändisar och kreatörer, ta del av speldemonstrationer, lyssna till viktiga och intressanta samtal, se live drawings eller tävlingar i cosplay. I vår Playzone kan du testa på flera roliga aktiviteter som ljussvärdsfäktning.

Scroll to Top